Jakość

Najważniejszym celem firmy Lomania jest wytwarzanie produktów według standardów spełniających oczekiwania klientów na różnych rynkach.


Jakość produkowanych przez naszą firmę wyrobów jest dla nas priorytetem, dlatego też dokładamy wszelkich starań by wytwarzane przez nas produkty – niezależnie od rynku, na który trafiają – spełniały wysokie standardy jakościowe oraz zaspokajały oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów.

By oferować Państwu wyłącznie produkty smaczne i zdrowe sam proces produkcji jest nadzorowany na wielu poziomach oraz spełnia restrykcyjne normy produkcyjne. Chcąc oferować wyłącznie najlepsze pieczarki stale rozwijamy swoje kompetencje o czym mogą świadczyć poniższe osiągnięcia:

  • Od 2004 roku przetwórnia korzysta z Systemu Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów kontroli (HACCP) i wszystkie procesy, którym poddawane są pieczarki przeprowadzamy zgodnie z zasadami Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) oraz Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP).
  • W roku 2007 przetwórnia pieczarek Lomania została laureatem organizowanego przez Państwową Inspekcje Pracy konkursu „Pracodawca - Organizator Pracy Bezpiecznej”.
  • Jakość i bezpieczeństwo produkowanych wyrobów jest dla firmy Lomania priorytetem. Decyduje przede wszystkim o zadowoleniu klientów, a także jest gwarancją naszej przyszłości.