Jakość produkowanych przez naszą firmę wyrobów jest dla nas priorytetem. Dlatego też dokładamy wszelkich starań, by pieczarki blanszowane, sterylizowane czy świeże z naszej przetwórni, niezależnie od rynku, na który trafiają, spełniały wysokie standardy jakościowe. Chcemy też, aby nasze wyroby zaspokajały oczekiwania nawet najbardziej wymagających Klientów.
Sprzedaż pieczarek stanowi ważną część naszej działalności. Dlatego, aby oferować Państwu wyłącznie smaczne i zdrowe produkty, o kontrolę jakości. Proces produkcji jest nadzorowany na wielu poziomach oraz spełnia. Chcąc sprzedawać wyłącznie najlepsze pieczarki, stale rozwijamy swoje kompetencje, o czym mogą świadczyć poniższe osiągnięcia:
- Od 2004 roku przetwórnia korzysta z Systemu Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów kontroli (HACCP) i wszystkie procesy, którym poddawane są pieczarki przeprowadzamy zgodnie z zasadami Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) oraz Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP).
- W roku 2007 przetwórnia pieczarek Lomania została laureatem organizowanego przez Państwową Inspekcję Pracy konkursu „Pracodawca - Organizator Pracy Bezpiecznej”.
- Jakość i bezpieczeństwo produkowanych wyrobów jest dla firmy Lomania priorytetem. Decyduje przede wszystkim o zadowoleniu klientów, a także jest gwarancją naszej przyszłości.
W 2007 roku przetwórnia pieczarek Lomania została laureatem organizowanego przez Państwową Inspekcję Pracy konkursu „Pracodawca - Organizator Pracy Bezpiecznej”.
W roku 2007 przetwórnia pieczarek Lomania została laureatem organizowanego przez Państwową Inspekcję Pracy konkursu „Pracodawca - Organizator Pracy Bezpiecznej”.