Jakość produkowanych przez naszą firmę wyrobów jest dla nas priorytetem. Dlatego też dokładamy wszelkich starań, by pieczarki blanszowane, sterylizowane czy świeże z naszej przetwórni, niezależnie od rynku, na który trafiają, spełniały wysokie standardy jakościowe. Chcemy też, aby nasze wyroby zaspokajały oczekiwania nawet najbardziej wymagających Klientów.
- Od 2004 roku przetwórnia korzysta z Systemu Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów kontroli (HACCP) i wszystkie procesy, którym poddawane są pieczarki przeprowadzamy zgodnie z zasadami Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) oraz Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP).
- W roku 2007 przetwórnia pieczarek Lomania została laureatem organizowanego przez Państwową Inspekcję Pracy konkursu „Pracodawca - Organizator Pracy Bezpiecznej”.
- Jakość i bezpieczeństwo produkowanych wyrobów jest dla firmy Lomania priorytetem. Decyduje przede wszystkim o zadowoleniu klientów, a także jest gwarancją naszej przyszłości.
W 2007 roku przetwórnia pieczarek Lomania została laureatem organizowanego przez Państwową Inspekcję Pracy konkursu „Pracodawca - Organizator Pracy Bezpiecznej”.
W roku 2007 przetwórnia pieczarek Lomania została laureatem organizowanego przez Państwową Inspekcję Pracy konkursu „Pracodawca - Organizator Pracy Bezpiecznej”.