Jakość

Najważniejszym celem firmy Lomania jest przetwórstwo warzyw i owoców według standardów, które spełniają oczekiwania klientów na różnych rynkach. Prowadzimy sprzedaż pieczarek najwyższej jakości, zarówno tych świeżych, jak i przetworzonych.


Jakość produkowanych przez naszą firmę wyrobów jest dla nas priorytetem. Dlatego też dokładamy wszelkich starań, by pieczarki blanszowane, sterylizowane czy świeże z naszej przetwórni, niezależnie od rynku, na który trafiają, spełniały wysokie standardy jakościowe. Chcemy też, aby nasze wyroby zaspokajały oczekiwania nawet najbardziej wymagających Klientów.

  • Od 2004 roku przetwórnia korzysta z Systemu Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów kontroli (HACCP) i wszystkie procesy, którym poddawane są pieczarki przeprowadzamy zgodnie z zasadami Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) oraz Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP).
  • W roku 2007 przetwórnia pieczarek Lomania została laureatem organizowanego przez Państwową Inspekcję Pracy konkursu „Pracodawca - Organizator Pracy Bezpiecznej”.
  • Jakość i bezpieczeństwo produkowanych wyrobów jest dla firmy Lomania priorytetem. Decyduje przede wszystkim o zadowoleniu klientów, a także jest gwarancją naszej przyszłości.

W 2007 roku przetwórnia pieczarek Lomania została laureatem organizowanego przez Państwową Inspekcję Pracy konkursu „Pracodawca - Organizator Pracy Bezpiecznej”.


W roku 2007 przetwórnia pieczarek Lomania została laureatem organizowanego przez Państwową Inspekcję Pracy konkursu „Pracodawca - Organizator Pracy Bezpiecznej”.