Sprzedaż pieczarek
w Wielkopolsce

Przetwórnia pieczarek Lomania to rzetelna firma, ceniona na rynku za wysokiej jakości produkty oraz lojalność względem współpracowników.

 


Firma Lomania – kontakt z dostawcą pieczarek 

Jeśli przypadła Państwu do gustu oferta pieczarek, warzyw, owoców i przetworów, serdecznie zapraszamy do współpracy z naszą firmą. Chętnie podejmiemy ją zarówno z producentami, jak i odbiorcami pieczarek z całej Polski. Osoby zainteresowane założeniem własnej pieczarkarni mogą liczyć na pomoc finansową w postaci kredytowania kompostu do uprawy pieczarek. W celu uzyskania dodatkowych informacji lub podjęcia współpracy prosimy o kontakt. Prowadzimy również handel świeżymi owocami i warzywami.

Lomania Polsko-Francuska Spółka z o.o.

Szczodrowo 13
PL64-000 KOŚCIAN
Tel: +48 (0)65 512 39 19
Tel: +48 (0)65 511 98 41
e-mail: biuro@lomania.pl

KADRA ZARZĄDZAJĄCA

mr-lompech

Właściciel
André Lompech

a.lompech@wanadoo.fr

wlodzimierz-przydrozny

Prezes
Włodziemierz Przydróżny

waldemar-migdalek

Dyrektor operacyjny
Waldemar Migdałek

waldemar.migdalek@lomania.pl

SEKRETARIAT

katarzyna-urban

Referent administracyjno – biurowy
Katarzyna Urban

katarzyna.urban@lomania.pl
wojciech-lonski

Asystent dyrekcji
Wojciech Łoński

wojciech.lonski@lomania.pl

KSIĘGOWOŚĆ

aleksandra-budzyn

Główna Księgowa
Aleksandra Budzyn

aleksandra.budzyn@lomania.pl

DZIAŁ HANDLOWY

krzysztof-kasperski

Manager Sprzedaży
Krzysztof Kasperski

Kom.: +48 539 035 656
krzysztof.kasperski@lomania.pl
benjamin-roy

Sprzedaż - Francja
Benjamin Roy

 

DZIAŁ JAKOŚCI

ewa-piecuch

Kierownik ds. Jakości, Pełnomocnik ds. SZJ
Ewa Piecuch

ewa.piecuch@lomania.pl
Kom: +48 608 597 337

hanna-kunz

Specjalista ds. Jakości i Rozwoju nowych produktów
Hanna Kunz

hanna.kunz@lomania.pl

PRODUKCJA

jolanta-piotrowicz

Kierownik Produkcji
Jolanta Piotrowicz

Kom.: 692 487 427
brygadzistki@lomania.pl

SKUP

dariusz-kurzawski

Kierownik skupu
Dariusz Kurzawski

dariusz.kurzawski@lomania.pl
Kom: +48 600 908 553


fotagrupowa


 

Proszę wypełnić wymagane pola
Formularz został wysłany, dziękujemy